home

                             АВОН ИНФО, ПРОИЗВОДИ И ПОДДРШКА    

ПОЧЕТОК ИСТОРИЈА ПРОИЗВОДИ БРОШУРА КАРИЕРА КОНТАКТ ПРАШАЊА

ИНФО

 

 

 

A V O N

 

 

Станете дел од најголемата компанија за директна продажба на козметика во светот, бидете самовработени, и работете на начин како Вие што сакате...
Приклучете се како претставник и продавајте на вашето семејство, пријатели или колеги од работа. Можете да ги купите производите на Avon со намалени цени, за себе, плус ние ќе Ви покажеме некој начин да  добиете некои производи бесплатно.
Приклучете се на над
6 милиони независни жени низ целиот свет. Заработете пари со свој начин на продажба на високо квалитетна козметика кои производи не се достапни во продавниците.

 

Накратко:


     * Авон се вклопува со Вас и Вашиот начин на живот
     * Авон е флексибилна, гламурозна, возбудлива, и благодарна компанија
     * Авон е одличен начин да запознаете нови луѓе
     * Авон е водечка во светот за директната продажба на козметика и сродни производи
     * Авон продава убавината на жените во над 100 земји
     * Авон е еден од најпознатите брендови за козметика во земјава
     * Авон нуди 100 отсто гаранција за враќање на парите
     * Авон е првата козметичка компанија која што престана со тестирање врз животни

 

 

 

   

K11/2015

 

ЧЕТВРТОК          30.07.2015

ПОНЕДЕЛНИК   04.08.2015

ЧЕТВРТОК           06.08.2015

ПОНЕДЕЛНИК     10.08.2015

ЧЕТВРТОК           13.08.2015

ПОНЕДЕЛНИК     17.08.2015

 
 

 

 

 

 
| почеток | историја | производи | брошура | кариера | контакт | прашања

 

 

сите права задржани ® 2003-2013

сите податоци се за информативни цели неофицијална страна на AVONCOSMETICS Macedonia